We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Cosmopolitan zoekt mooiste benen van Nederland
En beloont de BN’er die haar beste beentje voorzet Op 29 mei 2008 strijden 25 dames tijdens een spetterende finale met hun killing legs om de titel ‘Mooiste benen van Nederland 2008’. Glossy Cosmo organiseert in samenwerking met Gillette Venus Breeze voor de eerste keer deze contest. Vrouwen die trots zijn op hun benen kunnen foto’s sturen naar mooistebenenvan@cosmopolitan.nl. Een deskundige jury kiest vervolgens uit alle inzendingen de 25 mooiste paar benen. Op donderdag 29 mei presenteren deze dames vervolgens hun schoonheid van hiel tot heup op een professionele catwalk. De presentatie is in handen van actrice Lieke van Lexmond. Deze dag besteden Cosmo en Gillette tevens aandacht aan inzet voor goede doelen. Lezers van Cosmo vellen een eigen oordeel en kiezen dit jaar de vrouwelijke BN’er die haar beste beentje voor zet voor haar goede doel. Genomineerd zijn Froukje de Both, Birgit Schuurman, Katja Schuurman, Bridget Maasland en Miljuschka Witzenhausen.Vakjury met kijk op benen
Iedere dame die trots is op haar benen kan foto’s sturen naar Cosmopolitan, één totaalplaatje en een close-up van de benen. Na de eerste selectie van de 25 mooiste paar benen zal de vakjury na een weergaloze catwalk komen tot het favoriete stel. De vakjury bestaat onder meer uit TMF-VJ en vrouwenkenner Valerio Zeno, Cosmo-hoofdredacteur Claudia Straatmans en een modellenscout. De vrouw met de ‘Mooiste benen van Nederland 2008’ gaat met meer dan alleen de titel naar huis. Aan de prijs is een shoppingmiddag met een stylist gekoppeld ter waarde van € 1.000,-. Om ’s lands mooiste benen mooi en glad te houden, biedt Gillette een jaar lang gratis Venus Breeze aan. Een reportage van het hele event verschijnt in Cosmo en de winnares ontvangt een jaarabonnement op de glossy. Tot slot trakteert Aveda Lifestyle Spa te Amsterdam de winnares op een verwendag met drie vriendinnen om zo na te genieten van de overwinning.

Beste beentje voor het goede doel
Tijdens de finale op 29 mei maakt Cosmo tevens bekend welke BN’er volgens de lezers van Cosmopolitan op authentieke en oprechte wijze pal voor haar goede doel staat. Onder de genomineerden zijn onder meer: Froukje de Both voor Stichting de Opkikker, Birgit Schuurman voor Sieraden 4 Life, Katja Schuurman voor Return to Sender!, Bridget Maasland voor Dutchypuppy Foundation en Miljuschka Witzenhausen voor Dance4Life. Deze bekende vrouwen rennen al jaren hard voor hun goede doel en hebben daarmee volgens Cosmo de nominatie verdiend. Het maandblad heeft aan de competitie een geldprijs van € 1.000,- gekoppeld, bestemd voor het desbetreffende goede doel. Alle genomineerden staan op demooistebenenvannederland.nl.

Het meinummer van Cosmopolitan ligt inmiddels in de winkel voor € 4,45.Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact