We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Online Shopping >  Beauty >  Cosmetica

Bodystamps

Bodystamps | Tattoos zijn hot, maar wel definitief. Wie weet vind je het nu leuk, maar over een jaartje denk je hier heel anders over. Dan is een Bodystamps een goed oplossing. De Bodystamps is een tijdelijke en unieke accessoire waarvan je zelf bepaalt welke vorm, in welke kleur en waar op je lijf je het gaat plaatsen. De Bodystamps is een tijdelijke tatoeage die jouw lichaam voor een speciale avond, happening of een bijzondere bui uniek maakt. De Bodystamps, het woord zegt het al, is een stempel. Je dept de stempel op het bijbehorende inktkussen en daarna druk je de stempel op de plaats van je lichaam waar jij de afbeelding wilt hebben. En wil je de Bodystamps weer verwijderen, dan haal je deze eenvoudig weg met wat oogmake-upremover. Er zijn in totaal meer dan 200 modellen beschikbaar. Op www.bodystamps.nl kun je de modellen op je gemak bekijken. Ook zijn er verschillende formaten van mini tot mega. In tegenstelling tot de wrijfplaatjes of andere tijdelijke lichaamsversieringen, kun je de Bodystamps keer op keer gebruiken. Je doet de uitgave maar één keer om er daarna veelvuldig plezier van te beleven. Wil je langere tijd met de Bodystamps op je lichaam pronken, dan kun je douchen en zwemmen en dan zit de stamp er tot vier dagen later nog prachtig op.
Added on: 26-12-2006 Hits: 1510

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact