We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Women >  Cosmetic Food

Collalift

Innovatie: drinkbaar collageen Wist u dat een revolutionaire innovatie zo eenvoudig kon zijn? Voor het eerst in de geschiedenis van de cosmetica is er nu Collalift®; drinkbaar collageen. Collalift® bevat natuurlijk collageen dat rijk is aan huideigen aminozuren. Dit cosmetische voedingssupplement beschermt en hydrateert de huid. Hierdoor hervindt de huid haar soepelheid en ziet er langer fris en jong uit. Bestaande rimpeltjes en lijntjes worden van binnenuit opgevuld.
Een goede crème om de opperhuid te verzorgen is een must. Maar ingrediënten uit crèmes -waaronder voedingsstoffen- komen niet in de diepere huidlagen terecht. Voeding bereikt het onderliggende huidcollageen uitsluitend wanneer het door de darmen wordt opgenomen en via de bloedbaan wordt vervoerd. Hierop berust de werking van Collalift®. De aminozuren uit Collalift® worden in het lichaam opgenomen en vervolgens ingebouwd in de huideigen collageenstructuur. Dit is het steigerwerk van de huid, dat voor stevigheid en de vochtbalans zorgt. Collalift® hydrateert de huid en versterkt het herstellend vermogen van de huid. De huid beleeft haar tweede jeugd!
Collalift® bevat tevens de antioxidantvitamines C en E. Deze beschermen de gezonde huidcellen tegen vrije radicalen, bijvoorbeeld uit UV-straling. Het toegevoegde mineraal kiezelzuur (uit kiezelaarde) geeft extra stevigheid. Collalift® is de ultieme voeding voor huid, haar en nagels. Eén sachet per dag opgelost in water of vruchtensap is een weldaad voor uw huid.

Added on: 11-11-2003 Hits: 3234

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact