We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Concept store Dept en J.C.Rags
Vanaf nu kunnen alle liefhebbers van Dept en J.C. Rags zich te buiten aan de populaire merken in een nieuwe concept store aan de Steenweg te Utrecht. De store in Utrecht is de eerste uitgevoerd volgens een nieuw concept. Winkel Het monumentale pand, aan de Steenweg 42-44 in Utrecht, biedt met zijn 400m2 de ideale ruimte voor de twee succesvolle merken. De karakteristieke pui is in originele staat gelaten en straalt een smaakvolle vintage-feeling uit. De door de jaren heen zorgvuldig opgebouwde branding van de merken is terug te vinden in de indeling van de store.

Ieder merk heeft zijn eigen zone waar je de sfeer en stijl van het merk duidelijk terug ziet komen. De Dept zone is geïnspireerd op een atelier waar je de romantische creativiteit die bij Dept past kunt beleven. De paskamers van het Dept gedeelte ogen koel en rustig door het gebruik van vele wittinten en doen denken aan een smetteloze fotostudio. De J.C. Rags zone is opgebouwd uit ruige materialen en geïnspireerd op een werkplaats.
bron: Fashionunited.nl
Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact