We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Fashion Faces >  Celebrity and Glamour

Arie Boomsma

Arie Boomsma | Arie Ate Boomsma werd op 18 januari 1974 geboren op Marken in een domineesgezin dat later vijf kinderen zou tellen. Arie was de tweede zoon, een bijdehand en manipulatief ventje. Vanwege het beroep van zijn vader verhuisde hij regelmatig. Het bijdehand zijn en de kunst om te manipuleren kwamen goed van pas bij het steeds weer aanpassen aan nieuwe omgevingen en mensen. De enige windrichting waar de Boomsma’s nooit gewoond hebben is het zuiden, maar dit heeft veel minder te maken met die windrichting dan met de Boomsma’s zelf en is eigenlijk lang niet belangrijk genoeg om hier te vermelden. Want vergis u niet, de overige informatie is inderdaad van groot belang voor het welzijn van de mens.
Added on: 18-9-2006 Hits: 1906

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact