We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Women >  Body

HotMamas

HotMamas presenteert | De HotMama To Be class. Dé nieuwe vorm van zwangerschapsbegeleiding voor de trendy vrouw van nu. Deze classes worden gegeven in Strand-West te Amsterdam en Juffrouw zonder zorgen te Haarlem. HotMamas is opgericht door Wendy. En met HotMamas wil zij zwangerschap en mama/papa zijn een nieuwe impuls geven en het suffe imago erom heen laten verdwijnen. Zij is zelf 3 keer zwanger geweest en zij heeft bij iedere zwangerschap een cursus gevolgd. Van zwangerschapsgym in een wijkgebouw, yoga ergens op een zolder, tot puflessen samen met partner. Maar na iedere cursus kwam zij tot dezelfde conclusie; dit moet toch ook anders kunnen?! De bestaande zwangerschapscursussen richten zich voornamelijk op bevallen en bevallingstechnieken en beginnen pas rond de 30ste week. De HotMama To Be class biedt veel meer. De class wordt gegeven in een relaxte, luxe loungeruimte. De aanstaande mama’s worden heerlijk in de watten gelegd. HotMamas gaat het niet alleen hebben over bevallen, maar vooral ook over jou, jouw lichaam, hoe jij je zwangerschap beleeft, de groei en ontwikkeling van jouw kindje en de hor(ror)monen. HotMamas informeert je over de formaliteiten die komen kijken bij het krijgen van een kindje. Ook houdt HotMamas je iedere week op de hoogte van de nieuwste fashion, trends en lifestyle, speciaal voor (aanstaande) HotMama’s en hun baby’s. (Nederlandse merken waar we mee samenwerken zijn o.a.: Bugaboo, cosibag en lingerie voor twee) Daarom begint de Hot Mama To Be class tussen 20 en 24 weken zodat jij je heerlijk met jouw zwangerschap kunt bezighouden, op allerlei manieren. HotMamas heeft de “gevreesde” partnerbijeenkomst veranderd in een manvriendelijk en relaxed samenzijn, waarbij de kant van zowel de papa’s als de mama’s wordt belicht en dit alles onder het genot van een drankje. Je hoeft ook niet meer te kiezen tussen yoga, gym, mensendieck, etc, want in de HotMama To Be class komen er allerlei technieken en oefeningen uit verschillende stromingen aan bod. Bij HotMamas zijn ook de papa’s van harte welkom, want de aanstaande papa’s krijgen nog niet de aandacht die zij verdienen. Speciaal voor de mannen: Sugar Daddy college en Sugar Daddy speedcourse. Van luiers leren omdoen tot de hor(ror)monen van je vrouw, van ouderschapsverlof tot het beantwoorden van papa-vragen. Daarnaast kun je bij HotMamas terecht voor de ultieme babyshower, kraamfeesten en prachtige kraammanden.
Added on: 29-8-2006 Hits: 1131

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact