We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Women >  Body

Amoena

Amoena | Vrouwen, na de behandeling aan borstkanker helpen zelfvertrouwen en zekerheid weer terug te vinden: Dat is het doel van Amoena, ‘s werelds grootste producent van borstprothesen. De naam Amoena komt uit het Latijn en betekent; elegant, sierlijk & gracieus. Helpen om de kwaliteit van het leven terug te geven en vooral ook het gevoel graag vrouw te zijn, is dan ook waar Amoena voor staat en wat wij ons tot doel hebben gesteld. Met veel toewijding zetten alle medewerk(st)ers van Amoena zich hier dagelijks voor in. In kleine teams worden actuele wensen van onze klanten in productideeën omgezet en getest voor gebruik in de praktijk. Wij zien het als onze hoofdtaak om door middel van onderzoek, ontwikkeling en ontwerp van nieuwe en steeds betere oplossingen het leven van vrouwen die aan borstkanker geopereerd zijn te vergemakkelijken. Omdat alle vragen binnen ons bedrijf altijd in nauwe samenwerking met alle afdelingen behandeld worden, geven we zowel telefonisch als persoonlijk een gericht advies aan zowel de speciaalzaken als de consumenten zelf. Door de jarenlange ervaring is er veel ervaring opgebouwd om elke situatie goed in te schatten en een goede oplossing te kunnen bieden. Wij vinden nu eenmaal dat je als vrouw het beste mag verwachten! Het goede contact met onze contactpersonen in de lingeriespeciaalzaken en medische speciaalzaken kenmerkt zich door openheid en vertrouwen over en weer. Niet het resultaat op korte termijn, maar een goede samenwerking voor lange tijd is ons gezamenlijk doel. Onze relatie onder elkaar wordt gekenmerkt door wederzijds respect en welwillendheid. De gemeenschappelijke doelen willen we samen en in goed overleg bereiken.
Added on: 03-10-2006 Hits: 2924

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact