We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  HotSpots >  BeachClubs

Bloomingdale aan zee

Bloomingdale aan zee | Nog even en dan is de opbouw van de Bloemendaalse strandtenten alweer voltooid. Het bekendste stukje strand van Nederland prijkt dan alweer in volle glorie. En zon of geen zon, ook dit seizoen zal er weer volop worden gefeest... Bloomingdale is er klaar voor! Na 4 succesvolle zomerseizoenen met als boegbeeld de wekelijkse Sundale-avonden, gaan op 2 april de deuren van de mooiste beachclub van Nederland weer open. Strandminnend Nederland is dan weer van harte welkom om hun wekelijkse uitje in het zand opnieuw te beleven! Dit jaar is er, meer dan ooit, aandacht besteed aan juist die details die het verschil maken bij een goed feest. Zo is er veel tijd en geld besteed aan een compleet nieuw soundsysteem wat de sfeer en vanzelfsprekend het feestgehalte alleen maar ten goede zal komen. Naast dit baanbrekende geluidssysteem is er veel tijd besteed aan de inrichting en decoratie van het concept en de strandclub. Zo is er het geheel vernieuwde Sundale-imago met daarin verwerkt alle kleine details waar je blij van wordt als je aan de zomer denkt (Zie flyer). Eenmaal binnengekomen in de vernieuwde club merk je meteen dat er veel is veranderd; grotere objecten om een intiemere sfeer te creëren, veel kleur, warmte en mooie palmen. Dit alles om de uitstraling van de club tot een internationaal niveau te tillen.
Added on: 12-5-2006 Hits: 8469

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact