We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


Bavaria-jurkje 2012; V-dress by Spijkers en Spijkers

Bierbrouwer Bavaria kan tevreden zijn. Het nieuwe Bavaria-jurkje, de 'V-Dress', dit jaar ontworpen door het duo Spijkers en Spijkers, zorgt nu al voor rumoer. De KNVB onderzoekt of en wat er tegen het jurkje gedaan kan worden.

Het was woensdag het modenieuws van de dag: het nieuwe Bavaria-jurkje. Via een artikel in de Telegraaf werd het ontwerp van het jurkje bekendgemaakt. Michou Basu van de krant van Wakker Nederland had de primeur, de rest van Nederland volgde daarna. Peer Swinkels van Bavaria licht toe: “Bavaria kwam tijdens het WK in 2010 als eerste met een item speciaal voor vrouwen. De traditie die we daarmee in gang hebben gezet zetten we nu voort voor het aankomende EK. We maken ons op voor een nieuw kampioenschap en presenteren met trots ons nieuwe tenue: de V-Dress. Met het geraffineerde ontwerp van het ontwerpersduo Spijkers en Spijkers is de V-Dress de ideale opvolger en must have voor dit EK. Met deze jurk maakt vrouwelijk Nederland zich op om het EK in stijl tot een succes te maken en de overwinning te halen. Of wel: Dress voor Victory!”.
bron: Textillia.nl

Bavaria V-dress bestellen >>

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact