We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  NEWS
Seach news:


AFAIR/BFF wordt grootste high fashion beurs van Belgie
“Fashion overcomes all! Waar de regering niet in slaagt om Wallonië en Vlaanderen samen te houden, brengt de modewereld beide landsdelen met glans samen. A FAIR en BFF bundelen de krachten om een internationale modebeurs op hoog niveau te creëren”, leggen Roger Elsten, Muriel Van Nieuwenhove en Dominique Jacques, organisatoren van de nieuwe modebeurs uit. De nieuwe organisatie omvat ook Kid’s Fashion, onder leiding van Sophie Bastin.

Een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de Belgische modebusiness: A FAIR en BFF worden één grote modevakbeurs. Antwerp Expo vormt op zondag 3 en maandag 4 februari 2008 het decor voor deze nieuwe, opwindende modetweedaagse te worden op maat van veeleisende modeprofessionals. Het thema van de beurs is ”Hooray for Hollywood”.

Samen staan A FAIR en BFF garant voor een geslaagde modevakbeurs met een uitgekiend en gevarieerd aanbod. De beurs verzamelt  een uitgelezen selectie topmerken  uit drie verschillende segmenten (New Luxury Brands, het  middensegment, denim en sportswear).Met een aanbod van 350 standhouders die 400 dames-, heren- en accessoirecollecties in het midden- en hoog segment voor herfst/winter 2008/09 tonen, is A FAIR/BFF de belangrijkste modebeurs  in het topsegment.  Als locatie kozen de organisatoren voor Antwerp Expo dat met zijn 16.000 m2 oppervlakte voldoende ruimte biedt om deze merken perfect tot hun recht te doen komen.

“Antwerpen is de Belgische stad bij uitstek die business en creativiteit verenigt en die internationaal bekend staat als inspirerende modestad”, verklaren Roger Elsten en Muriel Van Nieuwenhove de keuze van de locatie.

A FAIR/BFF vindt plaats tijdens A FASHION WEEK, de Antwerpse modeweek die zich afspeelt tussen 27 januari en 4 februari 2008. Onder leiding van directeur Philippe Verschueren wordt een bruisend programma samengesteld op internationaal niveau. Alhoewel het grootste gedeelte afgestemd is op modeprofessionals, kan ook het publiek meefeesten tijdens de
A Fashion Week Vijfdaagse, een initiatief van cocktail club The Black Pearl.

De modeweek gaat van start met Kid’s Fashion Antwerp. De Waagnatie in Antwerpen biedt op 27 en 28 januari 2008 onderdak aan toonaangevende prêt-à-porter- en accessoiremerken voor kinderen.


A FAIR/BFF
3 en 4 februari 2008, van 10 tot 18 uur
thema: HOORAY FOR HOLLYWOOD
uitsluitend voor modeprofessionals

Nieuwe locatie
Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan  191, 2020 AntwerpenFashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact