We are currently working on an awesome new FashionMission discount STORE
Subscribe to be the first to get exclusive access!
Home  >  Fashion Accessories >  Accessories

Philomijn

Philomijn | Na haar afstuderen aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem afdeling modevormgeving, startte Philomijn Eijssen haar accessoires label Philomijn. Dit als opstap om uit te groeien tot een volledig kleding label. De accesoires collectie bestaat hoofdzakelijk uit sjaals en riemen. De kracht van het product is de eenvoud van het ontwerp. De standaard sjaal die we allen kennen is geminimaliseerd, waardoor een compact en tijdloos product ontstaat. Het materiaal, voornamelijk leder en vilt en de bewerking daarvan zorgen voor een tal van variaties. Van een jeugdige stoere sjaal met bloemen, tot een ingetogen stijl voor de heren en niet te vergeten een en al kleurigheid voor de kids.
Added on: 01-11-2005 Hits: 2415

Fashionmission.nl ® is the exclusive fashion & style specific search engine and link database from the Netherlands, that helps you to find what you're looking for in the field of fashion,
style, beauty, lifestyle, travel and design. Fashionmission's powerful database is organized into categories offering you direct access to the best fashion resources of the web.
Whether you are industry professionals or fashion & style internet users, you'll find here the right place to start your search!.

® 2000-2018 Fashionmission BV | A Hofmanweg 2D 2031 BH Haarlem The Netherlands | Contact